OFANSİFBET CASİNO OYNAYARAK KAZANbetbaba giriş güveneceğiniz bir bahis sitesidir. Ofansifbet giriş adresinden platforma ulaşabiliyorsunuz. Ofansifbet bonusları en iyi olan sitelerin de başında geliyor.

Det blåvita laget kommer att spelas på Allianz Stadium i Turin i kväll, på grund av att 2 spelare i Neapel och 3 personer från den tekniska delegationen har Kovid-19 och lokala hälsovårdsmyndigheter tillåter inte laget att gå bort. kunde inte spela.

Värd Juventus och domaren trio, som tidigare meddelade att de kommer att spela matchen, tog sin plats på arenan kl 20.45 (TSI 21.45).

NAPOLI DOM KOMMANDE NY

Enligt reglerna förväntades att motståndarlaget var på banan fram till sista stunden av första halvlek. Det gick inte att åka till Turin, Napoli-laget kunde inte ta sig till planen. I slutet av första halvleken avbröt domaren Daniele Doveri matchen.

Napoli, som inte spelar på grund av reglerna, förväntas besegras med 3-0.

Juventus president Andrea Agnelli, som tog sin plats på arenan före matchens start, sa i ett uttalande, “Innan matchen (Neapels president) ringde Aurelio De Laurentiis till mig och krävde att matchen skulle skjutas upp. Våra regler är mycket tydliga. Vi tog vår plats i fältet i enlighet med reglerna. Jag sa till honom att Juventus följde reglerna. “ använde uttrycken.

OFANSİFBET CASİNO OYNAYARAK KAZAN


About BETPAS 406
betpas kayıt sonrasında %100 Hoşgeldin promosyonu kazanabilirsiniz. betpas 406 yeni adresi olarak belirtildi.

5 Comments on OFANSİFBET CASİNO OYNAYARAK KAZAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*%d bloggers like this: